Мастер Пластик ООД предлага на своите клиенти разнообразие от интериорни, блиндирани, алуминиеви и стъклени врати.

Преди да поръчате интериорни врати за новото си жилище, трябва предварително да сте взели размерите. Интериорните врати са изработени от MFD плоскости (дървесно-влакнести плоскости със средна плътност), чиито тесни страни са уплътнени с естествено дърво. Вътрешният пълнеж на вратите е тип „медна пита“.
Към вратите са включени: стандартна каса, крило, обков, брава и дръжка. Цените варират от 199 до 599 лева с ДДС. При интериорните врати първо трябва да се съобразите с декора, за да могат красивите врати за Вашия дом да се слеят с обстановката и да стоят по възможност най-естествено. В галерията на сайта може да разгледате многообразието от модели врати в различни цветове, които Мастер Пластик Ви предлага.

Блиндираните врати са много добре изолирани и осигуряват сигурност за Вашия дом. Блиндираните врати, които предлага Master Plastik ООД са 6 типа и цените варират от 199 до 599 лева. Цените са с включен ДДС и в сумата влизат: каса с крило, первази, обков, патрон с ключ, брави, гумени уплътнения и шпионка. Вратите са китайски и турски, с 12 –точков тристранен механизъм на заключване. Вратата се заключва от бравата в три посоки – надолу, нагоре и в страни с 11 шипа като имаме допълнителна вътрешна ключалка. Крилото е направено от два ламаринени листа, които са с релефна повърхност и е оребрено с метални профили. Между тях се слага изолационна хартия от вида „пчелна пита”.
Комплектът на вратата включва дръжка, брава, звънец, патрон с 5 ключа/и два монтажни /, шпионка, 4 броя вградени панти и гумени уплътнения на касата и на крилото. Вратите са с регулируема каса. Тя и крилото се изработват от стоманен лист. Крилото има две ламинирани, декоративнофрезовани МДФ плоскости с дебелина 10 мм, които са с дървесни шарки. Между тях се съдържа изолация от лист ламарина и минерална вата. Целият комплект се състои от една основна секретна брава, шпионка, дръжка/външна- пасивна/, декоративно чукче, допълнителна секретна брава, пасивни шипове между касата и крилото и защитна розетка за патрона.

Мастер Пластик предлага 5 вида алуминиеви врати на цени от 219 до 314 лева: модел „Бял”, модел „Бял- огледало”, модел „RAL”, модел „Дървесен” и модел „Дървесен-огледало”. Изработват се от алуминиев профил без прекъснат термомост. Видовете пълнежи са: огледало, стъклопакет и единично стъкло. Този тип интериорни врати са подходящи за затваряне на помещения, но те не са топлоизолиращи. Разгледайте в галерията снимки на алуминиевите врати, които Мастер Пластик предлага, за да изберете най-подходящата за Вашия дом.

Стъклената врата, която фирмата предлага, струва 599 лева и цената на монтажа й е 40 лв. Вратата е от китайски произход, с 12 –точков тристранен механизъм на заключване. Това означава, че бравата на вратата я заключва в три посоки – надолу, нагоре и в страни с 11 шипа, като притежава допълнителна вътрешна ключалка. Крилото на вратата се изработва от два ламаринени листа с релефна повърхност и е оребрено с метални профили. Между тях се поставя изолационна хартия от типа „пчелна пита”. Пълната окомплектовка на стъклената врата се състои от: брава, патрон с 5 ключа, дръжка, шпионка, звънец, 4 броя вградени панти и гумени уплътнения на касата и на крилото.

Разнообразният набор от врати, които предлага фирма Мастер Пластик, ще задоволи всичките Ви изисквания. Когато избираме врати, в повечето случаи търсим възможно най-доброто съчетание на качество, цена, изработка, доставка и монтаж, а специалистите на Мастер Пластик са концентрирани именно върху това да Ви ги осигурят.