Мастер Пластик ООД Ви предлага богата гама продукти за Вашия дом или офис. Дейността на фирмата е свързана с проектиране, доставка и монтаж на качествена алуминиева и ПВЦ дограма, монтаж на алуминиеви композитни панели, изработка на стъклени витрини, проектиране и изработване на фасади, врати, алуминиеви парапети, душ кабини и прегради. Фирмата предлага също различни видове щори, комарници, PVC первази, алуминиеви козирки. Разполага с линия за полимерно прахово боядисване.

Алуминиевата дограма е много здрава и на практика вечна. Алуминият не корозира от влагата, не се влияе от големите температурни разлики и запазва структурата си. Алуминиевата дограма се използва навсякъде, където съществуват повишени изисквания за здравина. Затова този материал доминира при изграждането на зимни градини и окачени фасади. Мастер Пластик предлага две системи алуминиева дограма –  “ПОНИ”  и “530 ЕСКИМОС” на бургаската фирма “Алтест”. “ПОНИ” е от така наречената студена серия с непрекъснат термомост, намираща най-голямо приложение за вътрешни врати и прозорци, както и при остъкляването на офиси и административни сгради – там, където помещенията не се използват за постоянно живеенe. “530 ЕСКИМОС, която е от топлата серия  с прекъснат термомост, дава възможност за монтирането й като външна дограма при всякакви атмосферни условия.

PVC дограмата задържа по-добре топлината и пропуска по-слабо студа отвън. Притежава всички качества, що се отнася до уплътнение, поддръжка и външен вид, но с по-добри топлотехнически характеристики, което избягва недостатъците на алуминиевите профили. От изключително значение е, че при PVC дограмите много по-лесно се избягва кондензa в помещенията, както и че монтажът не е труден, поради естеството на материала, който е по-гъвкав и по-мек от алуминия. Затова PVC дограмата в повечето случаи се прилага при външни стени. Стремейки се перфектно да обслужи своите клиенти, отскоро Мастер Пластик ООД работи с известните както у нас, така и в чужбина профили KMG (4 камерни и 6 камерни) на бургаската фирма Altest, пригодени както за прозорци, така и за врати,  които са символ на надеждност, дълготрайност и отлично качество. Мастер Пластик ООД замени бившия профил Viva Plast с по-високия клас български профил KMG. Фирмата предлага и 5 камерния немски профил IDEAL 4000® round line на Aluplast с изключителни оптични и технически характеристики.

Мастер Пластик следи новите технологии на нашия и международния пазар. Оптимизира производствения цикъл, инвестира в линия за полимерно прахово боядисване на алуминиеви и стоманени профили, чиято трайност е доказана с технически тестове в оборудвани за целта лаборатории.  Цветовата гама по RAL, която фирмата предлага, е практически неограничена и може да се впише в индивидуалния проект на клиента. Консултантите на Мастер Пластик ще Ви покажат каталози, за да можете да изберете цвят според Вашия вкус и конкретните  условия във Вашия дом. За да задоволи и най-претенциозните си клиенти, фирмата разполага със собствена производствена база, оборудвана с машини, които гарантират прецизно и качествено  изпълнение на индивидуалните проекти.

classen2
kmg2
f20111226162424-aluplast1