home1

Master Plastik ООД бележи началото си през 2004 г. През годините сме се старали и се стараем да утвърждаваме и затвърждаваме имиджа си на коректен изпълнител на желанията на своите клиенти. Най-големият бенефит за една компания е ресурсният й потенциал, а най-голямото богатство – човешкият капитал. Нашите служители, без значение дали са на ръководна (или не) позиция, се съотнасят към нея именно отговорно и с особена грижа. Компанията ни е посветена на подсигуряването на комфорт и уют в обитаемите площи на своите клиенти, висококачествения подбор на материална база и периодичното обновяване на портфолиото. За нас е чест да бъдем предпочитания информиран избор на дограма, което се явява наш непрестанен източник на енергия и амбиция за постигане на нови върхови успехи.

В Master Plastik подхождаме детайлно към изготвянето на индивидуални проекти, според конкретните условия в жилищните пространства. Ние добре знаем, че домът и офисът са основните човешки местообитания и те носят своя емоционален заряд. Поставянето на дограма има отношение към цялостното усещане, към функционалността и удобството, към уюта. По време на консултациите, професионалистите ни изготвят високоефективни решения, които да изпълнят всички изброени модули. Master Plastic има своя производствена база, оборудвана с машини, гарантиращи прецизно и качествено  изпълнение на индивидуалните решения. За да сме максимално полезни, сме допълнили основното ядро от продукти с допълнителен пакет услуги:

  • монтаж на алуминиеви композитни панели
  • изработка на стъклени витрини
  • проектиране и изработване на фасади, алуминиеви парапети, душ кабини и прегради

RAL1

Master Plastik работи в съответствие с новите технологии на нашия и международния пазар, оптимизирайки производствения цикъл, инвестирайки в линия за полимерно прахово боядисване на алуминиеви и стоманени профили, чиято трайност е доказана с технически тестове в оборудвани за целта лаборатории.  Цветовата гама по RAL, която предлагаме, е практически неограничена и може да се впише във всеки проект. Консултантите, с които разполагаме, ще Ви запознаят с възможностите за цветови подбор.

Компанията ни работи с  KMG (4 камерни и 6 камерни) на бургаската фирма Altest, пригодни както за прозорци, така и за врати,  които са символ на надеждност, дълготрайност и отлично качество. Master Plastik ООД замени бившия профил Viva Plast с по-високия клас български профил – KMG. Фирмата предлага и 5 камерния немски профил Aluplast – IDESL 4000® round line с изключителни оптични и технически характеристики. В портфолиото ни можете да откриете алуминиевите системи ‘‘Пониюю и ‘‘530 Ескимос‘‘ Можете да разгледате цялата ни гама в секция ‘‘Продукти‘‘ в сайта.